Skip to main content

Over Cafe SuuS

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

CAFÉ SUUS… Food gets better when you share it!

Café SuuS heeft sinds 1 juli 2013 haar deuren geopend voor een verfrissend nieuw concept: BITES.

De diverse wereldse eetculturen vormen voor SuuS een onuitputtelijke bron van inspiratie. Tijdens onze vele reizen hebben we kennis gemaakt met Asian Streetfood en Sushi, de specialiteiten van Bonaire, met de Cajun Kitchen in de Alpen, Antipasti in Zuid Frankrijk en met de zalige delicatessen in Biarritz.

We hebben in gezelschap van de lokale bevolking genoten van de uitgesproken smaken en geleerd gerechten te delen.

Food gets better when you share it!

Van 10:00u tot 17:00u serveren we een assortiment van kleine gerechtjes met o.a. diverse belegde broodjes, soepjes, salades, warme gerechtjes en voor de liefhebbers heerlijke desserts.

Vanaf 17:00uur worden de broodjes ingeruild voor kleine koude en warme gerechtjes.

Eenmaal aan tafel, krijg je bij SuuS een menukaartje waarop je aankruist welke gerechtjes, Bites, je wenst te bestellen. Wij dagen je uit meerdere smaken te proeven en met elkaar te delen.

We serveren de bites in kleine schaaltjes en presenteren het op een rustiek olijvenhouten plank zodat je gemakkelijk van elkaars bites kunt proeven. Je bestelt twee tot drie bites per persoon per ronde en wil je meer, dan vul je opnieuw een kaartje in!

Ons publiek verschilt van jong tot oud.

Kinderen zijn vaak niet zo’n grote eters, dus vaak is een of twee broodjes meer dan voldoende.

Uiteraard is Cafe SuuS de hele dag open om ook binnen te wandelen voor een heerlijk kopje cappuccino met een lekker stukje appeltaart erbij en staat de wijn altijd koud. Dus ook voor een borrel met een portie bitterballen ben je van harte welkom.

Het team van Cafe SuuS is jong en zit vol enthousiasme. Het is elke keer weer een uitdaging om de mensen die ons concept nog niet kennen, te verrassen en onze passie met hen te delen.

Ma, di en wo zijn onze rustdagen en alle andere dagen zijn wij geopend vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 11.00uur.

TIP: Verwen iemand met een leuke cadeaubon van Cafe SuuS.